Paasstage april 2021

Nieuwe vakantie, nieuwe stage!

Partners KAA Gent Ladies en 4D organiseerden ook in de Paasvakantie een voetbalstage voor de categorieën U8 tot en met U15.

Gedurende deze tweedaagse stage hebben onze ervaren, gediplomeerde trainers het beste uit de deelnemers gehaald met een afwisseling van technische, wedstrijdrealistische en voetbal- speler/speelster specifieke oefenvormen. 


Op dinsdag kregen we te maken met enorme sneeuwbuien waardoor we de stagedag dienden te annuleren. Deze werd op dinsdag 13/4 onder een stralend zonnetje ingehaald!

 

Krokusstage februari 2021

4D organiseerde ism KAA Gent Ladies een tweede voetbalstage, dit keer voor zowel  meisjes en jongens van U8 t.e.m U15.


Gezien de huidige Corona-maatregelen en strikt op te volgen richtlijnen dienden we in een aangepaste context te werken. Deze werd echter zeer goed onthaald.


Gedurende de tweedaagse konden de categorieën U8 - U12 zich uitleven tijdens een echte voetbalstage met heel wat technische en wedstrijdgerichte trainingen in de voormiddag.


Gedurende de namiddag konden de oudere categorieën zich aanmelden voor Small Group Trainingen onder leiding van onze Elite trainers.

Kerstvoetbaltrainingen december 2020

Samen met de talrijk ingeschreven deelnemers sloten we dit unieke kalenderjaar op een sportieve manier af met onze kerstvoetbaltrainingen!


Onze ervaren trainers werkten zo een 50-tal  small group trainingen, 1 op 1 sessies  en keepertrainingen af waar de jongens en meisjes gedurende 60 minuten vol aan het werk gingen.


4 Dimensions wenst haar partners KAA Gent Ladies en Divas KVK Ninove te bedanken voor het ter beschikking stellen van hun terreinen en kijkt er naar uit om samen in de toekomst nog meer van deze initiatieven te organiseren.
Zomervoetbalstage KAA Gent Ladies

4D organiseerde in samenwerking met KAA Gent Ladies een unieke voetbalstage voor meisjes.


Gedurende twee tweedaagse stagemomenten werden alle speelsters en keepsters door onze gediplomeerde trainers ondergedompeld in een voetbalbad vol technische, tactische en fysieke vormen met een hoog FUN-gehalte.


Naast de vele voetbaltrainingen, werden de speelsters uitgedaagd tijdens de 4D Cup, waarbij elke winnaar van de groep een gesigneerd shirt kreeg van een A-kern speelster. Zo kregen we tijdens de stage onderandere bezoek van Red Flames Shari Van Belle en Nicky Evrard, de talentvolle mini Red Flames, Imani Prez en Lyndsey Van Belle en de Nederlandse nieuwkomers Rkia Mazrouai, Elise Meijerink en Lobke Loonen.


Alsof dat nog niet genoeg was, speelden we nog een echte voetbalcluedo waarbij de speelsters op zoek gingen naar de dief van de ballenzakken. Konden ze het mysterie oplossen?